kat-rood

Uw huisdier verzekeren

Als uw huisdier ernstig ziek wordt of een ongeluk krijgt, dan kunt u te maken krijgen met hoge kosten voor medische behandeling. Het is goed om vooraf te bedenken of u in zo’n geval deze kosten kunt dragen. Wanneer uw huisdier is verzekerd, krijgt u een groot deel van de gemaakte kosten terug van de verzekeraar.

Het beste moment om een verzekering af te sluiten, is direct bij aanschaf van uw huisdier. De kosten voor het verzekeren van een jong en gezond dier zijn een stuk lager dan die van een ouder dier. De kosten van de verzekering hangen verder vaak af van het ras, het gewicht, de leeftijd en het geslacht van uw huisdier. Er zijn meerdere aanbieders en verschillende verzekeringen. Het is raadzaam de diverse voorwaarden te vergelijken en de polisvoorwaarden te bestuderen voordat u een verzekering afsluit.

kat-rood